Sportcentrum StedebroeCFaciliteiten

Facilteiten

Fitness & Groepslessen

Allereerst kunt u natuurlijk bij Sportcentrum Stedebroec terecht om gewoon lekker te sporten. Met plezier bewegen is namelijk erg belangrijk. Denk hierbij naast fitness ook aan de groepslessen waarbij je gezellig samen sport en samen doelen wilt bereiken.

Sportcentrum Stedebroec staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke  begeleiding door het personeel.

Ons kenmerk is ook wel;

Persoonlijk & Vertrouwd

Wij helpen graag iedereen naar een gezondere lifestyle en ons publiek is dan ook enorm gevarieerd; de oudere en de jongere sporter, de beginnende en gevorderde sporter, de slanke en de wat zwaardere sporter, de recreatieve en de topsporter, en alles wat daar tussen in zit. Streeft u naar een blijvend gezonder lichaam, kies dan een sportcentrum waar u met plezier naar toe gaat. Dan gaat u vaker en haakt u minder snel af.

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een advies krijgt over bewegen en lifestyle dat het best bij uw doelstellingen aansluit. De professionele instructeurs houden rekening met het huidige niveau en eventuele blessures. Ieder mens is namelijk uniek en verdient een persoonlijke benadering.

Een trainingsadvies moet dan ook persoonlijk zijn, afgestemd op uw belastbaarheid en rekening houdend met o.a de volgende punten.

  • Doelstellingen
  • Belastbaarheid
  • Rust
  • Plezier in de training
  • Trainingstijd en trainingsfrequentie

Bij Sportcentrum Stedebroec kijken we dus naar wat de individuele klant nodig heeft. Sommige klanten zullen we stimuleren om juist minder te doen, waar anderen een extra duwtje in de rug nodig hebben. Bij ons leer je niet om meer te trainen, wij leren je graag om beter te trainen.

Sportcentrum Stedebroec in beeld

Hieronder een sfeerimpressie van onze faciliteiten

Wil je de club 10 weken uitproberen?