Sportcentrum StedebroeCProbeer ons vrijblijvend uit!

Ben je op zoek naar een plek om te gaan sporten in de regio Bovenkarspel, Enkhuizen, Broekerhaven, Grootebroek, Lutjebroek en Horn? Probeer ons nú 10 weken uit. De ideale manier om te ontdekken of wij bij jou passen!

Ik wil starten met 10 weken

De 10 weken in het kort:

De 10 weken in het kort:
 • 10 weken onbeperkt toegang
 • Trainingsplan op maat
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Tussentijdse coachmomenten
 • Automatisch beëindigd na 10 weken
 • Mogelijkheid tot vergoeding via je zorgverzekering
Leuk! Ik wil meer weten

Dit zeggen leden over ons

Joke (62)
Sportcentrum Stedebroec is een heerlijke plek om te sporten en ik ben zeer tevreden over de begeleiding.
Joke (62)
Arno (37)
Sportcentrum Stedebroec is een heerlijke plek om te sporten en ik ben zeer tevreden over de begeleiding.
Arno (37)
Til (86)
Op mijn leeftijd (86) is het belangrijk om fysiek, maar ook mentaal in vorm te blijven. Bij Stedebroec voel ik mij helemaal op mijn gemak. Ik hoop mij nog heel lang zo te voelen.
Til (86)

Veelgestelde vragen

We geven zoveel mogelijk antwoord op je vragen via de website. Uiteraard blijven er altijd vragen over die wij graag beantwoorden. Hieronder hebben we de veelgestelde vragen al op een rijtje gezet.

 • Voor wie is het programma geschikt?

  Herken je jezelf in dit profiel: Ik wil graag een stok achter de deur, begeleiding bij training en voeding, werken naar een doelstelling in 10 weken, dan is dit programma geschikt voor jou. We helpen veelal vrouwen & mannen tussen 30-85 jaar. De schema’s zullen er wel anders uitzien, maar de basis blijft hetzelfde. Heb je een beperking in bewegen of voeding kunnen we dit altijd aanpassen. Verantwoord bewegen en eten blijft daarin belangrijk.

 • Heb ik altijd dezelfde Personal Coach?

  Ja, wij vinden dit een voorwaarden binnen ons programma. Uiteraard zijn er gevallen als ziekte en vakantie waarin we dit vooraf communiceren indien dit het geval is.

 • Kan ik dit programma combineren met een dieet?

  Bij voorkeur niet. Maar als het aansluit bij onze richtlijnen. Gezonde voeding i.c.m. verantwoord bewegen is dat geen probleem.

 • Adviseren jullie op basis van shakes en pillen?

  De basis die we nastreven is gezonde voeding zonder shakes en pillen. Uiteraard kan er bij maatwerk gekeken worden naar aanvullende vitamines. We kijken naar een 4 dagen patroon van jouw huidige voeding en daar geven we tips voor de lange termijn voor.

 • Waar kan ik zien wat ik vergoed krijg?

  Via deze link kan je zien waar het programma vergoed wordt en welke aanvullende verzekering mee doen. Het gaat niet van je eigen risico af en het is jaarlijks te declareren. Staat jouw verzekering er niet tussen dan krijg je het programma niet vergoed.

 • Hoe werkt de declaratie?

  Je betaalt het programma bij ons in 2 termijnen. Na de aanbetaling ontvang je een declaratieformulier die bij jouw zorgverzekering kan indienen. Vaak binnen 5 werkdagen krijg je het dan teruggestort. Onze partner JouwFiguur verzorgt dit gehele proces voor je.

 • Hoe kom ik aan mijn declartieformulier?

  Vaak ontvang je kort na je inschrijving het declaratieformulier via onze partner JouwFiguur. Indien dit niet het geval is kan je het aanvragen via deze link

 • Kan ik jaarlijks declareren?

  Ja dat klopt, je kunt jaarlijks declareren om dit programma. Je lidmaatschap wordt dan 10 weken gepauzeerd en zal je weer begeleid worden door je vaste personal coach. Je kunt in dat  geval het beste contact opnemen met Sebastiaan van JouwFiguur. info@jouwfiguur.com of 06-26539061