Sportcentrum StedebroeCCircuit Fitness

Circuit Fitness

Sportcentrum Stedebroec biedt een intensieve en uitdagende les aan genaamd Circuit Fitness (Circuit zaal). In deze les werk je aan je algehele fitheid door middel van verschillende oefeningen die elkaar snel opvolgen. Je traint zowel je kracht als je uithoudingsvermogen en conditie.

Circuit Vitaal is een vorm van intervaltraining, wat betekent dat je afwisselend korte periodes van inspanning en rust hebt. Dit zorgt voor een maximale calorieverbranding en een verhoogde hartslag, wat bijdraagt aan een verbeterde algehele conditie.

De oefeningen in de les kunnen variëren van squats en push-ups tot sprongen en rennen. Het circuit is opgesteld op een manier die zorgt voor een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en bieden aanpassingen aan als dat nodig is.

Circuit Fitness (Circuit Zaal) is een geweldige manier om je fitheid en uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd te werken aan je kracht en conditie. Dit maakt het een ideale les voor zowel mensen die net beginnen met sporten als voor degenen die al enige tijd actief zijn.

Probeer Circuit Vitaal uit!

Ervaren of Circuit Fitness (Circuit Zaal) bij jou past? Probeer onze lessen, sfeer en faciliteiten vrijblijvend uit.

Bekijk het lesrooster