Sportcentrum StedebroeC

Bodybalance

Bodybalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Na een Bodybalance les heb ik echt het gevoel dat ik iets gedaan heb. Ook al druipt het zweet niet van mijn rug, zoals bij Spinning, toch doet zo’n les iets met je lijf. Elke keer als ik geweest ben, ben ik blij dat ik geweest ben. En daar doe je het voor!

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten.

Probeer BodyBalance uit!

Ervaren of BodyBalance bij jou past? Probeer onze lessen, sfeer en faciliteiten vrijblijvend uit.

Bekijk het lesrooster